Tel : 0731-003407 Mobil : 0731-003303 E-mail : office@royal-imob.ro  USD: 4.02 RON  Euro: 4.67 RON

Cautare dupa ID

Home Oferte speciale Trimitere cerere Adauga oferta Despre noi Blog Portofoliu clienti Contact

La ce preturi gasesti apartamente cu 3 camere de inchiriat in Ploiesti, in centru?

Adaugata Luni , 11 Noiembrie 2013

apartamente 3 camere de inchiriat ploiestiIn urma cu 2 luni am vorbit despre avantajele apartamentelor cu 3 camere de inchiriat din Ploiesti, si spuneam ca sunt apartamente de care se pot bucura mai multe persoane, poate la preturi pe care le-am gasi la apartamente cu 2 camere. Azi, insa, vom aprofunda putin, vorbind despre apartamente cu 3 camere de inchiriat din Ploiesti, chiar din centru, ca sa vedem care sunt preturile si conditiile in cea mai dorita zona din oras.

Inainte de toate, intrebarea care se pune este “De ce este toata lumea atrasa de zona centrala a unui oras, oricare ar fi acesta?”. Ei bine, sa ne gandim doar care este locul in care sunt majoritatea restaurantelor si localurilor, unde iese lumea buna in oras si unde sunt amplasate magazinele celor mai importante brand-uri? Raspunzand la aceste intrebari, veti vedea ca veti ajunge tot in zona centrala. In plus, este locul cel mai placut, pentru ca, de obicei, in centrul orasului inca mai sunt urme ale perioadei in care a fost infiintat sau ridicat orasul, ceea ce te face sa te simti mereu intr-o alta atmosfera, mai frumoasa si mai plina de speranta. De asemenea, institutiile importante si bancile, si toata lumea se straduiesc sa prinda locuri in centru, ceea ce inseamna ca totul iti este la indemana, fara sa fii nevoit sa faci drumuri lungi pentru orice ti-ai dori.

In fine, ajungem si la cea mai usturatoare problema, cea a pretului chiriilor, pentru ca, avand in vedere faptul ca toata lumea isi doreste un loc in centru, preturile cresc odata cu cererea. In cazul ofertelor care ne-au fost incredintate, veti fi surprinsi sa aflati ce preturi veti gasi. Si surprizatoare nu este limita superioara, ci limita inferioara si numarul mare de oferte foarte acceptabile.

apartamente 3 camere de inchiriat ploiesti centruIn aceasta categorie, a apartamentelor cu 3 camere de inchiriat din centru intra 18 oferte. Cel mai mic in materie de suprafata, este de 65 de metri patrati, ceea ce este perfect rezonabil si trebuie sa stiti ca acestea erau suprafetele practicate la blocurile mai vechi, dar acel gen de blocuri foarte cochete, care pastreaza acea atmosfera de care vorbeam mai sus. La polul opus, cele mai mari pe care le gasiti intre ofertele noastre, au 104 metri patrati, ceea ce este o suprafata imensa, potrivita chiar si pentru un apartament cu 4 camere. Interesant este faptul ca nu apartamentul cu cea mai mare suprafata este cel mai scump, cel mai mare avand o chirie de doar 550 euro/luna, fata de cea mai mare chirie, care este de 800 de euro/luna. Iar ca sa nu va mai tin in suspans, cea mai mica chirie este de 250 de euro/luna, iar aceasta este, intr-adevar, corespunzatoare celei mai mici suprafete. Cu toate acestea, nu este obligatoriu acest criteriu, pentru ca mai avem un apartament cu aceeasi suprafata, care, insa are pretul chiriei cu 100 euro/luna mai mult.

Pentru mai multe detalii si pentru a vedea toate ofertele centrale pe care le avem trebuie doar sa mergeti in categoria speciala pentru aceestea si sa le studiati sau sa ne contactati. Oferta aceea de 250 de euro chiar nu este de ratat, mai ales daca vreti sa inchiriati un apartament complet mobilat, in stil modern.