Tel : 0731-003407 Mobil : 0731-003303 E-mail : office@royal-imob.ro  USD: 4.15 RON  Euro: 4.72 RON

Cautare dupa ID

Home Oferte speciale Trimitere cerere Adauga oferta Despre noi Blog Portofoliu clienti Contact

Cum actionezi atunci cand cauti o casa noua in Ploiesti?

Adaugata Luni , 29 Octombrie 2018 si actualizat pe 12 Noiembrie 2018

Toata viata ta ai trait in casa cu parintii tai, intr-un apartament mic si intr-un cartier nu tocmai pe placul tau. Insa ai ajuns la varsta la care poate doresti sa locuiesti singur sau urmeaza sa iti intemeiezi o familie. Cand ai ganduri de mutat, este foarte important sa incepi sa cauti agentii care se ocupa cu vanzari de case in Ploiesti si sa iti indrepti cautarile catre ceva ce te intereseaza cu adevarat.

 

Sa te muti de acasa reprezinta un act de curaj pentru unii, iar pentru altii cea mai buna solutie pentru o viata mai buna sau mai linistita. In functie de dorintele si nevoie tale, trebuie sa cauti si sa gasesti casa unde sa te simti cat mai bine. Daca nu ai idee ce cauti, ajunge sa iti faci o lista cu cateva informatii si intrebari:

 

1. Imi doresc o casa sau un apartament? - in acest fel poti restrange cautarile si sa iti dai seama care sunt nevoile tale si ce iti place cu adevarat.

 

2. Imi doresc o chirie sau imi permit sa achizitionez un imobil? - in acest fel iti dai seama care este bugetul pe care iti permiti sa il investesti - chiria lunara, rata lunara sau achizitionarea unui imobil “cu banii jos”.

 

3. De cate camere am nevoie? - in acest fel poti sa vezi utilitatea imobilului pe care il cauti, iar in functie de numarul membrilor familiei tale poti sa restangi cautarile la apartamente sau case cu doua, trei, patru sau mai multe camere.

 

4. Care este distanta dintre locuinta si locul de munca sau alta locuri importante in care trebuie sa ajungi? - asa iti poti da seama de ce mijloc de transport ai nevoie pentru a ajunge de la locuinta in punctul dorit si de cat timp ai nevoie pentru a te deplasa de acasa in oras si invers.

 

5. Care este cartierul tau preferat? - in functie de nevoile si preferintele tale poti sa alegi un cartier linistit sau un cartier in centrul orasului daca nu te deranjeaza aglomeratia.

 

Dupa ce ai raspuns la toate intrebarile de mai sus, este momentul sa alegi o agentie imobiliara care sa iti puna in fata cateva oferte in functie de ce cauti. Sfatul meu este sa nu te arunci pe prima oferta, ci sa alegi sa vezi fiecare apartament si casa in parte si sa iti dai seama daca aceste optiuni se muleaza pe nevoile si dorintele tale.

 

Daca vrei sa te muti singur pentru ca “a venit vremea sa parasesti cuibul” si ai un job stabil, poti alege o chirie intr-un apartament mic sau chiar o garsoniera, iar in acest fel incerci sa miscorezi cheltuielile. Daca ai o familie care implica si copii, trebuie sa cauti un imobil care sa fie relativ aproape de gradinita sau scoala, dar care sa fie situat intr-un cartier linistit si sigur.

 

Exista o piata foarte mare unde cererea si oferta se intalnesc, asa ca iti recomand sa alegi agentia imobiliara Royal Imobiliare deoarece dispune si de un site pe care il poti vizita de cate ori ai nevoie. Acest lucru este un avantaj pentru ca te ajuta sa cauti imobilul preferat de pe telefon, tableta sau laptop, de oriunde te afli. Echipa de profesionisti va comunica cu tine telefonic de fiecare data cand in portofoliul lor apare o oferta potrivita pentru tine si de fiecare data cand doresti sa vezi o casa sau un apartament, vor fi foarte draguti sa te insoteasca.


Daca te-ai hotarat ca este momentul sa iti cauti un alt loc unde sa locuiesti, cauta agentii care iti pun la dispozitie vanzari de case in Ploiesti! Alege Royal Imobiliare pentru cele mai bune servicii!