Tel : 0731-003407 Mobil : 0731-003303 E-mail : office@royal-imob.ro  USD: 4.19 RON  Euro: 4.72 RON

Cautare dupa ID

Home Oferte speciale Trimitere cerere Adauga oferta Despre noi Blog Portofoliu clienti Contact

Cele mai bune idei pentru amenajarea biroului

Adaugata Vineri , 07 Decembrie 2018 si actualizat pe 06 Decembrie 2018

 

Amenajarea biroului este pentru multi un punct sensibil. Si aici nu vorbim despre amenajarea biroului personal de acasa din coltul unei camere, ci de birouri unde un numar considerabil de oameni isi desfasoara activitatea in fiecare zi. Daca iti doresti o locatie noua pentru afacerea ta si nu ai idee cum sa organizezi noul loc, alege-ne pe noi pentru inchirieri de birouri in Ploiesti si citeste articolul in continuare pentru cateva sugestii de amenajare si organizare.

 

Afacerea ta este intr-o continua dezvoltare, echipa ta se mareste in fiecare luna si observi ca biroul in care muncesti acum devine din ce in ce mai mic. Acesta este momentul cand incepi sa iei in calcul relocarea sediului afacerii tale. Si este un moment oportun pentru a cauta noi locatii care sa iti ofere mai mult decat cea existenta. Este important sa te gandesti foarte bine la ceea ce nu iti mai doresti pentru urmatorul birou si care sunt lucrurile care te-ar putea ajuta in noua locatie.

 

In functie de viziunea pe care o ai asupra design-ului, este important sa stii de la inceput daca iti doresti un birou compartimentat sau unul open space. Marile companii sunt un exemplu bun de urmat, acestea alegand birourile open space, deoarece studiile arata ca randamentul este mult mai ridicat atunci cand se lucreaza intr-un spatiu deschis, iar comunicarea intre colegi nu este conditionata de un perete, o usa sau un geam. Poti alege un spatiu de birouri mai mare, deoarece cu siguranta ai nevoie pe langa biroul open space si de unul sau doua birouri mai mici.

 

Speciaistii spun ca, uneori, angajatii care lucreaza in birouri open space simt nevoia sa se refugieze intr-un loc unde se pot concentra 100% sau iau parte la o conferinta video sau telefonica si au nevoie de liniste. Opteaza pentru mobilier modern, scaune foarte comode si diferite decoratiuni. Poti crea un spatiu unde toata echipa poate sa ia masa la pranz sau in care, in micile pauze, se poate relaxa. Culorile care se afla pe peretii biroului pot influenta pozitiv sau negativ productivitatea echipei, asa ca fie alegi sa vopsesti peretii in alb, fie alegi culori vii care sa ofere energia necesara pentru desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii.

 

Ghideaza-te dupa spatii de birouri care dispun de ferestre mari, pentru ca cea mai buna lumina este cea naturala. Nu omite plantele din birou, iar in acest sens poti sa organizezi un colt al biroului cu diferite flori sau fiecare angajat poate sa aiba propria planta. Cand vine vorba de spatiul pentru sedinte, organizeaza-l in asa fel incat atmosfera sa fie una serioasa, dar destinsa. Poti alege diferite canapele, fotolii confortabile sau alte piese de mobilier care sa se incadreze perfect in birou.

 

Atunci cand alegi noul spatiu, dar si design-ul biroului, gandeste-te ca acest loc este precum casa ta. Iar asta inseamna ca biroul tau va fi casa afacerii tale, adica toti cei care iti vor trece pragul vor sti ce fel de afacere ai. Nu uita ca in functie de nisa afacerii tale, trebuie sa iti organizezi biroul conform acesteia.

 

Cu totii stim ca afacerile depind de oamenii care lucreaza in cadrul lor si stim si faptul ca angajatii au nevoie de cateva conditii pentru ca munca lor sa aiba cele mai bune rezultate. Daca stii ca echipa ta este nemultumita, incepe sa cauti un nou spatiu in care afacerea ta sa se desfasoare. Poti sa iti implici echipa si sa ceri sfaturi sau idei si chiar sa organizezi cateva zile pentru a decora noul birou.

 

Incepe cu o lista simpla, de la mobilier, la vopsea pentru pereti, decoratiuni si pana la mici cadouri de bun venit in noul birou. Vrem sa te scutim de stresul pe care ti-l cauzeaza cautarea unui nou spatiu, asa ca te invitam sa iei legatura cu noi pentru inchirieri de birouri in Ploiesti si sa cautam impreuna cel mai frumos loc pentru viitorul tau birou!