Tel : 0731-003407 Mobil : 0731-003303 E-mail : office@royal-imob.ro  USD: 4.27 RON  Euro: 4.76 RON

Cautare dupa ID

Home Oferte speciale Trimitere cerere Adauga oferta Despre noi Blog Portofoliu clienti Contact

Amenajarea biroului pentru cresterea productivitatii

Adaugata Joi , 28 Februarie 2019 si actualizat pe 12 Martie 2019

 

De cele mai multe ori, munca la birou este generatoare de stres, de oboseala, de dureri lombare. Afectiunile de tot felul ne impiedica adesea sa fim atat de productivi pe cat ne dorim. Cu toate acestea, amenajarea biroului poate fi facuta in asa fel incat sa genereze mai multa productivitate. Daca luam in calcul anumiti factori de design interior, spatiul de lucru se poate transforma intr-unul agreabil care sa faciliteze in acelasi timp munca desfasurata. Daca ai o firma si doresti sa iti schimbi sediul, contacteaza-ne si noi iti punem la dispozitie un portofoliu cu inchirieri birouri in Ploiesti!

 

Hai sa vedem in continuare care sunt aspectele de care putem tine cont pentru a fi mai productivi la locul de munca sau chiar acasa:

Iluminarea suprafetei de lucru

Fie ca vorbim despre lumina solara sau artificiala, iluminatul spatiului de lucru joaca un rol deosebit de important la birou. O lumina deficitara va cauza cu timpul afectiuni oculare si cel mai adesea provoaca oboseala si dureri de cap care se pot transforma in migrene suparatoare. Pe timpul zilei profitati la maximum de lumina naturala, trageti storurile si lasati soarele sa invadeze incaperea in care aveti biroul. Daca aceasta nu este insa suficienta sau daca lucrati si pe timp de seara, atunci corpurile de iluminat sunt cea mai buna solutie.

 

Nu faceti sub nicio forma economie la lumina. Pe birou va puteti amplasa o veioza sau o lampa de masa cu brat flexibil si lumina alba care sa creeze un efect vizual confortabil. Daca lumina este insuficienta, atunci puteti folosi si o lampa de perete – important este ca intregul birou sa fie luminat corespunzator, fara umbre accentuate care sa va forteze ochii si capacitatea de concentrare.

 

Corpurile de iluminat trebuie sa se integreze in decorul biroului, iar aici va puteti pune creativitatea in practica pentru a va personaliza biroul. O lampa de birou poate schimba total aspectul auster al suprafetei de lucru daca optati pentru o nuanta tare, precum rosu sau poate relaxa daca veti alege alb sau albastru. De asemenea, modelele de corpuri de iluminat sunt variate precum si materialele din care sunt confectionate. Puteti alege o veioza clasica sau una moderna cu mai multe trepte de lumina pe care le puteti controla din smartphone sau telecomanda, in functie de momentul zilei si de propriul confort vizual.

Mobilierul in acord cu necesitatile

Munca de birou implica de cele mai multe ori si o cantitate mare de documente care automat trebuie aranjate si ordonate corespunzator pentru a le putea utiliza de fiecare data cand este nevoie. Dosare, mape, plicuri, bibliorafturi sau carti, necesita un spatiu de depozitare in birou, iar pentru aceasta mobilierul trebuie sa fie in acord cu nevoile. Rafturile sunt indispensabile asa ca etajerele inalte (late sau inguste), dar si dulapurile trebuie sa existe in incaperea in care va desfasurati activitatea. Utile sunt si casetierele cu sertare in amenajarea biroului, atunci cand se doreste depozitarea unor documente importante ce se vor incuiate in siguranta.

 

Biroul de lucru trebuie sa fie suficient de spatios pentru a putea amplasa pe suprafata sa calculatorul, suporturile de pixuri, documentele la care se lucreaza, dosarele de care este nevoie, eventual o cana cu ceai. Scaunul este un alt element esential care ne influenteaza productivitatea. Ales incorect, acesta poate determina o pozitie incorecta a corpului, creand disconfort ce se transforma treptat in durere si implicit intr-un randament scazut al muncii. Sunt recomandate scaunele ergonomice care impun o postura corectă a corpului si previn durerile de spate sau de umeri. Varietatea modelelor si culorilor permite integrarea acestor scaune in orice decor de birou.

 

Calculatorul pe care il utilizati este si el factor determinant in productivitate. Daca modelul de computer este unul mai recent, puteti beneficia de tehnologia Low Blue Light care protejeaza ochii. In caz contrar, se poate ajusta temperatura de culoare pentru a nu obosi vederea. Monitorul trebuie şi el reglat pentru o pozitie corecta a gatului.

 

Urmeaza aceste sfaturi pentru o productivitate cat mai crescuta la locul de munca si contacteaza-ne daca vrei sa vezi un portofoliu cu inchirieri birouri in Ploiesti pentru afacerea ta!